Over mij

Tamara Schotanus

“Ik wil binnen mijn salon mensen totale ontspanning laten ervaren met behulp van effectieve technieken, prachtige verzorgingsproducten en goede adviezen.”

Welkom bij Beauty Lodge Rose

Mijn naam is Tamara Schotanus. Samen met mijn gezin (man, dochter van 9 en zoon van 8) woon ik sinds kort op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum.

Na mijn middelbare schoolperiode in Bilthoven volgde ik de opleiding H.B.O Toerisme.

De reiswereld en het dienstverlenende aspect spraken me aan. Toch merkte ik dat hier niet mijn hart ligt. Die lag en ligt bij het bewustwordingsproces dat verzorging van ons grootste orgaan ‘de huid’ een belangrijke schakel in ons welbevinden is. Wanneer je in balans bent van binnen straal je van buiten.

Voor mij was het dan ook een logische stap om de Opleiding voor Schoonheidsspecialiste te gaan volgen in Amersfoort waardoor ik met goede kennis mijn behandelingen kon gaan geven. Ervaring en kennis mocht ik opdoen in een drukbezochte salon in Bilthoven.

Na mijn verhuizing naar Hilversum, inmiddels 8 jaar geleden, startte ik met mijn salon Beauty Lodge Rose.

Specialisaties zoals o.a bindweefselmassage voor het gezicht, voetreflexologie en een opleiding tot Reiki-therapeut maken, dat ik mijn werk als schoonheidsspecialiste op een holistische manier benader hetgeen betekent, dat ik niet alleen met gevoel maar zeker ook met kennis van zaken de cliënt adviseer. Vooral manuele technieken dragen hiertoe bij.

Bewust heb ik gezocht naar een effectieve huidverzorging met alleen huid-identieke en huid-gerelateerde ingrediënten waardoor de verdraagzaamheid optimaal is. Dit past bij mijn werkwijze. In overleg met de cliënten adviseer ik hun gebruik te maken van de meest effectieve producten waar ik ben uitgekomen bij het merk Dr. Baumann. Regelmatig volg ik bijscholingen bij Dr. Baumann om mijn kennis up to date te houden.

Trots u te mogen ontvangen in mijn studio Beauty Lodge Rose.

Gijsbrecht van Amstelstraat 89

1214AV Hilversum