Over mij

Tamara Schotanus

“Ik wil binnen mijn salon mensen totale ontspanning laten ervaren met behulp van effectieve technieken, prachtige verzorgingsproducten en goede adviezen.”

Welkom bij Beauty Lodge Rose

Mijn naam is Tamara Schotanus, graag stel ik mij aan u voor.

Na de middelbare school volgde ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste in Amersfoort. Ik denk dat echte schoonheid van binnen uit komt maar met goede uiterlijke verzorging kan ik u wel helpen stralen.

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik HBO Toerisme gestudeerd in Utrecht. Gedurende deze opleiding werkte ik in de horeca, de laatste periode als bedrijfsleidster.

De rode draad: ik wil mensen graag een rustmoment bezorgen. Fysiek d.m.v. een schoonheidsbehandeling, mentaal door een heerlijke reis of vakantie samen te stellen of juist in de verzorging van een verrukkelijk diner.

Ik koos uiteindelijk voor werken in een gerenommeerde schoonheidssalon. Hier ligt mijn passie. Met veel plezier gaf ik bijna 7 jaar behandelingen binnen mijn specialisaties op het terrein van gezichtsbehandelingen en voet-, voetreflex- en bindweefselmassages.

Gaandeweg ontwikkelde ik meer en meer mijn visie en werd het logisch mijn eigen salon ‘Beauty Lodge Rose’ te starten.